#

У міському бюджеті Переяслава на потреби захисників передбачили понад 5 мільйонів гривень

18.01.2024 18:00
У міському бюджеті Переяслава на потреби захисників передбачили понад 5 мільйонів гривень
Фото з мережі інтернет

18 січня на сесії міської ради Переяслава із бюджету громади передбачили 5 мільйонів 287 тисяч 100 гривень на потреби захисників України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Інформатор.

4 мільйони 287 тисяч 100 гривень субвенції зі спеціального фонду міського бюджету до бюджету Бориспільського району передадуть на фінансування заходів із забезпечення матеріально-технічними засобами військової частини, зареєстрованої на території Бориспільщини. На які саме потреби будуть використані ці кошти, не уточнюють свідомо з безпекових мотивів, проте, згідно з договором передачі коштів, відомо, що закуплятимуть речі, необхідні для виконання бойових завдань.

Ще 1 мільйон гривень передбачили для 10-го маломобільного прикордонного загону, у якому служать, зокрема, переяславці, - на придбання спеціальних засобів безпілотної авіації. Так Переяславська міська рада відгукнулася на запит начальника загону. 950 тисяч із цієї суми виділили зі спеціального фонду бюджету, а решту – із загального.

Нагадаємо, що дружина загиблого молодшого сержанта Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Максима Яроша звертається до Президента України Володимира Зеленського з проханням присвоїти воїну звання Героя України (посмертно).

Читати "Моя Київщина" у Telegram