#

У Михайлівці-Рубежівці вшанували пам'ять загиблих воїнів (ФОТО)

01.04.2024 10:57
У Михайлівці-Рубежівці вшанували пам'ять загиблих воїнів (ФОТО)
Фото з місця події

У Михайлівці-Рубежівці, що належить до Ірпінської МТГ, відбулися памʼятні заходи з нагоди другої річниці звільнення села

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис заступника міського голови Ірпеня Андрія Кравчука.

У Михайлівці-Рубежівці Ірпінської міської територіальної громади відбулися памʼятні заходи з нагоди другої річниці звільнення села від російських окупантів. Жителі громади зібралися біля меморіалу загиблим воїнам, щоб вшанувати памʼять тих, хто віддав життя за свободу України. Під час памʼятних заходів відбулося покладання квітів до меморіалу загиблим воїнам. Після офіційної частини заходу відбувся концерт за участю місцевих творчих колективів. Участь у заході взяли депутати Ірпінської міської ради Андрій Помазан та Катерина Пасюк. 

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам'яттю тих, хто віддав життя за свободу України. Я дякую нашим воїнам за їх героїзм та самовідданість. Я також дякую мешканцям Михайлівки-Рубежівки, які згуртувалися проти ворога та надавали допомогу українським військам. Ваша єдність та стійкість стали важливим фактором у звільненні села,

- зазначив перший заступник Ірпінського міського голови Андрій Кравчук.

Нагадаємо, що 31 березня глава держави вручив почесні відзнаки "Місто – герой України" міському голові Ірпеня Олександру Маркушину та начальнику Гостомельської селищної військової адміністрації Сергію Смалю.




Читати "Моя Київщина" у Facebook