#

У "Нашому краї" пообіцяли відремонтувати дах зали вільної боротьби в Обухові

28.09.2021 18:30
У "Нашому краї" пообіцяли відремонтувати дах зали вільної боротьби в Обухові
Фото з місця події

Депутат Обухівської районної ради від політичної партії "Наш край" Юрій Цікаленко пообіцяв допомогти відремонтувати дах зали вільної боротьби Обухівської дитячо-юнацької спортивної школи

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Стара покрівля неефективна, постійно протікає, що призводить до псування стін, та не додає ентузіазму для тренувань.

Тренер із вільної боротьби Анатолій Гуральський розповідає:

Із Юрієм Цікаленком ми знайомі вже понад 15 років. І увесь цей час він допомагає нашій секції. Ми працюємо на умовах самофінансування, підтримки від держави немає, тож більшу частину витрат Юрій бере на себе. В нього є дуже гарна риса – бажання допомагати дітям.

Нещодавно за сприяння представника "Нашого краю" в залі вільної боротьби Обухівської ДЮШС було замінено вікна та встановлено телевізор.

Юрій Цікаленко всіляко підтримує розвиток дитячо-юнацького спорту на Київщині. Протягом тривалого часу він опікується спортивно-оздоровчим центром Олімпійського резерву, що в селі Круглик. Чимало його вихованців – переможці та  призери всеукраїнських та міжнародних змагань. Крім того, на базі комплексу для місцевих дітлахів безкоштовно працюють секції з греко-римської та вільної боротьби, дзюдо, боксу, козацького бойового мистецтва, шахові та церковні класи. Також тут постійно проводяться навчально-тренувальні збори, спортивні змагання для дітей та молоді.

Також нагадаємо, що голосні обіцянки уряду виконати власні цілі з вакцинації населення вкотре провалилися, вважають у "Нашому краї".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: