#

У Немішаєвому група зловмисників побила чоловіка та забрала у нього "Айфон"

25.07.2019 06:59
У Немішаєвому група зловмисників побила чоловіка та забрала у нього "Айфон"
Фото з мережі Інтернет

Пізно вночі у Немішаєвому троє зловмисників напали на чоловіка, відлупцювали його дерев’яними палицями та забрали у нього телефон  

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області, напад стався неподалік вокзалу біля гральних автоматів.

За словами потерпілого, нападників було троє. Слідчими діями було встановлено підозрюваних осіб. Затримано безпосередньо й викрадача телефону.

Також нагадаємо, що 20 лютого у поліції повідомили про проведення обшуків у будинку 30-річного чоловіка з селища Немішаєве, де було знайдено наркотики.

У скоєному останній зізнався. Запобіжна міра не обиралась, проводяться подальші заходи щодо оголошення підозри за скоєння даного злочину.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook. 

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч. 3 та ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж, поєднаний з проникненням у житло,-карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років; відкрите викрадення чужого майна (грабіж), - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років).

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: