#

У Німеччині затримали екіпаж гостомельських літаків

20.11.2020 19:50
У Німеччині затримали екіпаж гостомельських літаків
Фото з мережі інтернет

На території аеропорту поблизу м. Лейпциг (Німеччина) федеральна поліція затримала шість громадян України, які прибули на літаках Антонова Ан-74Т UR-74010

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на німецький ресурс "jimdofree.com"

Серед затриманих у Німеччині українців є Марченко Роман, 19.12.1975р.н., який є співробітником адвокатського бюро "Ілляшев та Партнери" (м.Київ), Коцюба Олександр, 11.09.1978р.н. – радник керівника ДП "Антонов", Дехтяренко Ігор, 05.01.1972р.н., працює директором правового департаменту ДП "Антонов", Шевченко Ярослав, 23.05.1974р.н., фінансовий директор ДП "Антонов", Харченко Михайло, 11.10.1948р.н.,  директор авіаційного підприємства ДП "Антонов" та Діский Євген. 02.05.1990р.н., начальник відділу на ДП "Антонов".

Зауважується, що українці при перетині державного кордону ФРН використовували підроблені посвідчення членів екіпажу повітряного судна.

Українці прибули 19 листопада п.р. до ФРН з використанням підроблених документів з метою встановлення контролю над німецькою компанією Antonov Logistic Salis, з метою отримання прибутків від комерційної діяльності фірми. Чому українці  використали незаконний шлях потрапляння до Євросоюзу, шляхом підробки документів – невідомо.

Як заявляє "04597.com", така схема незаконного перетину кордону та потрапляння до ФРН налагоджена "на потік" на авіапідприємстві під керівництвом Михайла Харченка та дозволяє незаконного мігрувати до країн єврозони з використанням підроблених посвідчень членів екіпажу повітряного судна.

Офіційної заяви від компанії "Антонов" поки не було.

Нагадаємо, що нещодавно працівники Київської митниці у аеродромі "Гостомель" затримали вантажз товарами військового призначення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: