#

У НВО на Переяславщині реконструювали харчоблок (ФОТО)

06.02.2021 09:40
У НВО на Переяславщині реконструювали харчоблок (ФОТО)
Фото з місця події

У харчоблоці Єрковецького НВО, що на Переяславщині, коштом сільського бюджету (загальна вартість – 18 тис 964 грн) встановлено нову вентиляційну систему

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зазначимо, що у школі навчається 84 дитини, а садочок відвідує 18 малюків. Учні 1-4 класів, які зараховані у групу продовженого дня, харчуються двічі на день, старшокласники лише обідають, а для вихованців садочка страви готуються тричі на день.

Приготування їжі для школярів відбувається за кошти Дівичківської громади, а діток, які відвідують групу продовженого дня, – за батьківський рахунок. За один день харчування вихованців дитсадка громада виділяє 15 грн, а батьки – 10.

Щодо харчоблоку, то ще минулого літа в ньому був зроблений капітальний ремонт із заміною каналізаційної і водопровідної системи, електропроводки. Вирівняли стелю та стіни. Підлогу та половину стін було викладено світлим кахелем. Не так давно тут було встановлено сучасні кухонні столи та стелажі.

За все це ми дуже дякуємо колишньому і теперішньому керівництву нашої громади – Тимофію Девку та Олександру Слюсарю, а також адміністрації Старинської птахофабрики, – говорить директорка Єрковецького НВО Олександра Бойко.

Нагадаємо, що у Переяславі та районі за день було скоєно одразу три злочини: два з них стосуються збереження наркотиків та один – крадіжка телекомунікаційного кабелю.


Читати "Моя Київщина" у Telegram