#

У парках Броварів ловили неповнолітніх, які вживали алкоголь і курили (ФОТО)

26.10.2021 10:50
У парках Броварів ловили неповнолітніх, які вживали алкоголь і курили (ФОТО)
Фото з місця подій

У суботу, 23 жовтня, у межах Броварської міської територіальної громади під час оперативно-профілактичного рейду парками виявили неповнолітніх, які вживали алкоголь та курили

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайт Броварської міської ради.

Оперативно-профілактичний  рейд було проведено у парках "Перемога", "Приозерний", сквері "Юність", та на алеї Кохання.

Рейд проводили працівники служби у справах дітей, депутат Броварської міськради, інспектори сектору ювенальної превенції відділу превенції Броварського районного управління поліції, працівники Броварського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, працівники управління освіти і науки, працівники управління земельних ресурсів, працівники юридичного управління, працівники управління економіки та інвестицій та працівники управління інспекції та контролю.

Під час рейду було виявлено трьох дітей, які курили (стаття 175-1 КУпАП "Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях").

Також на батьків двох нетверезих дітей інспектори сектору ювенальної превенції склали два адміністративні протоколи відповідно ч 3 ст 184 КУпАП "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей"  та частини першої статті 178 КУпАП "Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді".

На сайті міськради проаналізували, що спостерігається тенденція щодо збільшення виявлення випадків вживання алкогольних напоїв неповнолітніми. Така статистика свідчить про дефіцит уваги з боку батьків та втрату довірливих стосунків між ними та дітьми. У підлітків більша чутливість до алкоголю, тому швидше виникає залежність, оскільки вони сприймають вживання спиртних напоїв, як спосіб зняття напруги.

Нагадаємо, що у місті Бровари із вікна балкону 9-го поверху багатоповерхівки випала дівчина.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: