#

У передмісті Києва правоохоронці затримали водія з підробленими документами (ФОТО)

18.09.2020 12:00
У передмісті Києва правоохоронці затримали водія з підробленими документами (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У середу, 16 вересня, у Петропавлівській Борщагівці патрульні викрили водія з підробленим свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що охоронці порядку, патрулюючи вулицею Авіаторів, помітили авто Citroen Jumper. Останній рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Під час перевірки документів було виявлено ознаки підробки у свідоцтві про реєстрацію, а VIN-код затертий. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи.                             

Нагадуємо, за використання свідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) ККУ.

Нагадаємо, що на вулицях Полтавська, Весняна та Мельниченка села Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району до липня 2021 року мають побудувати водовідведення дощових та талих вод.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: