#

У Переяслав-Хмельницькому районі через пожежу на трасі постраждало п`ять автомобілів

18.11.2019 10:55
У Переяслав-Хмельницькому районі через пожежу на трасі постраждало п`ять автомобілів
Фото з місця події

Неподалік від села Переяславське Переяслав-Хмельницького району дві вантажівки, легковик, автомобіль патрульної поліції та пожежна машина зазнали ушкоджень в ДТП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Національну поліцію Київської області.

Слідчо-оперативна група поліції встановила, що водій заїхав на стоянку автотранспорту, пізніше, знаходячись на вулиці, він помітив що поблизу кабіни виникла пожежа, яка згодом перекинулася на причіп. Ймовірна причина загорання – несправність автопічки.

На цій самій ділянці дороги, 25-річний водій вантажівки Mercedes, зачепив легковик, що рухався у попутному напрямку. Попередньо, він не помітив авто через задимлення. А далі вантажівка знесла попереду стоячі фішки та в’їхала в службовий автомобіль патрульної поліції, який в подальшому скоїв зіткнення з стоячим попереду автомобілем ЗІЛ-130 працівників ДСНС.

На щастя, у цій автопригоді минулося без потерпілих. Усі авто учасників отримали механічні пошкодження. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо правової кваліфікації події.

Поліція Київщини закликає водіїв бути обачними, неухильно дотримуватися правил дорожнього руху та перевіряти справність транспортних засобів перед поїздками.

Також нагадаємо, що п'яний мешканець Білої Церкви спричинив пожежу в багатоповерхівці, але його сусіди вчасно викликали поліцію та ДСНС.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: