#

У Переяслав-Хмельницькому районі діти та вчителі долучилися до акції "Посади своє дерево"

11.04.2019 07:25
У Переяслав-Хмельницькому районі діти та вчителі долучилися до акції "Посади своє дерево"
Діти садать дерева
В п'ятницю, 5 квітня, у Переяслав-Хмельницькому районі учнівський, педагогічний та трудовий колективи Хоцьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели суботник, долучившись до акцій "Зробимо Україну чистою" та "Посади своє дерево" 
Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини". 
Цього погожого дня діти та дорослі прибирали територію навколо шкільного стадиону, прилеглі узбіччя доріг, висаджували саджанці фруктових дерев та сосен, повідомляється на сайті цієї школи
Варто сказати, що в навчальному закладі надають значну увагу природоохоронній тематиці. Так тут при шкільному парламенті створено і діє екологічний комітет «Семицвіт». Тож діти та їх дорослі наставники не лише самі дбають про довкілля, а закликають і всіх небайдужих односельців приєднуватися до двомісячника із благоустрою. Його, як відомо, оголошено по всьому району. І в рамках його проведення  вже традиційно передбачено і прибарання територій, наведення порядку в місцях загального користування, висадку дерев і таке інше. 
“Заходи благоустрою важливі не лише під час проведення подібних акцій. Ми повинні разом дбати про свій добробут і чистоту навколишнього середовища”, – говориться на шкільному сайті.
Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: