#

У Переяслав-Хмельницькому районі відкрили ферму (ФОТО)

08.11.2019 08:26
У Переяслав-Хмельницькому районі відкрили ферму (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 7 листопада, у селі Виповзки Переялав-Хмельницького району відбулося відкриття молочно-товарної ферми на базі ПП "Земля Переяславщини"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Переяслав-Хмельницька районна державна адміністрація" у Faсebook.

На відкриття ферми завітали в.о. голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Коркач, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, керівники сільськогосподарських підприємств району, запрошені гості та громадськість.

Керівник ПП "Земля Переяславщини" Олександр Ярема, на правах господаря, ознайомив присутніх з технологіями, що впроваджені на даній фермі. Запрошені гості оглянути доїльний зал молочно-товарного комплексу на 150 голів дойного стада. На даний час на фермі утримується 21 корова, 40 нетелів та 92 телят.

Процес доїння на фермі повністю автоматизований. Застосовані тут технології, дозволять реалізувати промислове виробництво молока з якістю, що повністю відповідає євростандартам. Молоко одразу буде потрапляти в холодильний агрегат. Запровадження закритої системи збирання та передачі молока унеможливлює контакт продукції з довкіллям, що забезпечить його екологічність. Доїльне обладнання має систему самоочистки. На комплексі буде працювати система ідентифікації тварин та комп’ютерна програма управління стадом. В доїльному залі створено комфортні умови.

Керівництво району привітало працівників з відкриттям молочно-товарного комплексу та подякувало їм за впровадження новітніх технологій у сфері сільського господарства, що, безумовно, покращить показники нашого району у галузі тваринництва.

Всі запрошені гості отримали багато задоволення та позитивні враження.

Також нагадаємо, що нещодавно на Переяславщині поліцейські зупинили молодика з господарською сумкою для перевірки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: