#

У Переяслав-Хмельницькому районі встановлять вуличні тренажери (ФОТО)

18.03.2020 08:00
У Переяслав-Хмельницькому районі встановлять вуличні тренажери (ФОТО)
Фото з місця події

Сьогодні, 18 березня, стало відомо, що в селі Студеники Переяслав-Хмельницького району побудують спортивний майданчик, де встановлять 11 тренажерів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Студениківська об'єднана територіальна громада" у Facebook.

Слід зауважити, що установкою займається ТОВ "Агрошляхбуд" під керівництвом Олександра Гончаренка.Наразі відомо, що на 240 квадратних метрах буде встановлено 11 тренажерів для різних груп м’язів. Відтак, на майданчику всі охочі зможуть займатися воркаутом, тренуватися на орбітреці тощо. Відвідувати майданчик можна буде щоденно. Його встелять тафтинговим покриттям для підлоги "штучна трава", а на вході лежатиме килимок для ніг. Варто сказати, що загальна вартість встановлення вуличних тренажерів складає 340 тисяч гривень. Окрім того, майданчик встановлюють у рамках проекту "Київщина спортивна" Київської обласної державної адміністрації для опорних шкіл області.

"Поки школярі на карантині, дорослі попрацюють, щоби щасливі і здорові діти, згодом могли стати ще дужчими й міцнішими. Ми вдячні Київській обласній адміністрації за надання майданчика, а ТОВ "Агрошляхбуд" за встановлення. Десь за тиждень майданчик буде повністю готовий, але відкриття ми проведемо вже після завершення вимушених канікул", - зазначила голова Студениківської ОТГ Марія Лях.

Нагадаємо, що в Переяслав-Хмельницькому районі до лікарні потрапила 13-річна дівчинка зі струсом мозку та закритою черепно-мозковою травмою.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: