#

У Переяслав-Хмельницькому районі затримали браконьєрів із 29 кг здобичі

02.09.2019 10:59
У Переяслав-Хмельницькому районі затримали браконьєрів із 29 кг здобичі
Фото з місця події

У п’ятницю, 30 серпня, неподалік від села Дівички Переяслав-Хмельницького району працівники рибоохоронного патруля затримали двох браконьєрів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Faсebook, па порушників складено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП. човен, заборонені знаряддя лову та водні біоресурси вилучено до рішення суду.

Двоє громадян проводили вилов водних біоресурсів з гумового човна за допомогою шести од. сіток. При перевірці виявлено: карась - 69 екз., судак - 3 екз., краснопірка - 2 екз. та по одному екземпляру ляща та лина. Загальна вага вилученої риби становить 29 кг. Сума нанесених збитків складає 3 128 грн.

"Якщо Ви стали свідком порушення правил рибальства чи збуту водних біоресурсів прохання оперативно повідомляти на "гарячу лінію" рибоохоронного патруля: (068) 642-80-26 та (099) 341-73-18", - йдеться у повідомленні.

Також нагадаємо, що поблизу села Лебедівка Вишгородського району двох чоловіків, які ловили рибу заборонними знаряддями вилову, упіймали на гарячому.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: