#

У Переяслав-Хмельницькому районі затримали чотирьох п’яних водіїв човнів

16.10.2019 06:20
У Переяслав-Хмельницькому районі затримали чотирьох п’яних водіїв човнів
Фото з місця події

Працівники водної поліції Переяслав-Хмельницького району під час патрулювання Канівського водосховища виявили чотирьох водіїв човнів напідпитку та рибалок-нелегалів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Відносно цих громадян  складено адміністративні протоколи за ч.6 ст.130 (керування річковими або маломірними суднами в стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.  Санкція статті передбачає штраф у розмірі ста п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, позбавлення права керування всіма видами плавучих засобів на строк від одного до трьох років, громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин або адміністративний арешт на строк від десяти до п'ятнадцяти діб.

За фактом незаконного вилову риби складено адмінпротокол за ч.4 ст.85 (порушення правил використання об’єктів тваринного світу) КУпАП. Санкція статті передбачає стягнення штрафу від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення, які є приватною власністю порушника, та незаконно добутих водних живих ресурсів.

Нагадаємо, що у селі Хоцьки Переяслав-Хмельницького району будівництво нової амбулаторії завершено на 98%.

 

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: