#

У Переяслав-Хмельницькому замість згорілого кінотеатру будують спортмайданчик (ФОТО)

11.09.2019 14:26
У Переяслав-Хмельницькому замість згорілого кінотеатру будують спортмайданчик (ФОТО)
Фото майданчику

Сьогодні, 11 вересня, у місті Переяслав-Хмельницький розпочалися роботи з влаштування спортмайданчика та території згорілого кінотеатру

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Переяслав-Хмельницької міської ради.

Пожежа в старому кінотеатрі по вулиці по вулиці Гімназійна, 18 сталася 13 серпня поточного року, причини загоряння, якого невідомі. У будівлі розміщувалася спортивна зала СК "Преслав".

У минулому рішенням сесії міської ради приміщення кінотеатру було передано на баланс міської ДЮСШ. Воно залишалося комунальним майном міста. Проте знаходилося в оренді міського благодійного фонду "Пліч-о-пліч разом". Засновники цієї організації з допомогою спонсорів спочатку реконструювали одну частину приміщення, а потім взялися за подібне ж відновлення й іншої частини. Але через пожежу цього не вдалося зробити.

Наразі міська влада Переяслав-Хмельницького взяла під свій контроль питання кінотеатру й вирішила облаштувати та території кінотеатру спортивний майданчик із метою реалізації проекту "Здорова нація починається з тебе". Проект фінансуються з Міської цільової програми "Громадський бюджет у місті Переяславі-Хмельницькому на 2017-2021 роки".

Також нагадаємо, що на найближчу сесію Фастівської міської ради буде винесене питання про виділення приватному інвестору земельної ділянки поблизу центрального стадіону для будівництва на ній басейну.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: