#

У Переяславі багатодітна родина залишилася без даху над головою (ФОТО)

20.05.2020 08:24
У Переяславі багатодітна родина залишилася без даху над головою (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно, 18 травня, у місті Переяслав вогонь знищив будинок багатодітної родини Хачатрянів, усе нажите майно згоріло вщент

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Інспектор Переяслав-Хмельницького районного сектору ДСНС Денис Порохня розповів, що повідомлення про пожежу надійшло близько 4.30. На той час полум’я вже охопило веранду, три кімнати і покрівлю на площі 30 кв м. Ймовірною причиною пожежі рятувальники називають коротке замикання електромережі.

На жаль, пожежа залишила без даху над головою Сурена та Яну Хачатрян, які виховують п'ятьох дітей віком 14, 13, 10, три і два роки. На щастя, ніхто з родини не постраждав. Але сім’я втратила все, що нажила: будинок, меблі, техніку, одяг, посуд та інші побутові речі.

Я прокинулася від того, що почула тріскання. Це було приблизно о 4 ранку. У нашій веранді стоять двері зі склом, і я побачила, що там щось горить. Почала кричати і гукати чоловіка. Сурен прибіг і хотів вимкнути лічильник, але той уже був "вирублений". Він прочинив двері у веранду: там горіла морозильна камера і звідти йшов темний густий дим, - розповідає 34-річна жінка.

Родина вибралася із палаючого будинку через вікно. Встигли забрати лише трохи одягу, папку з документами, гроші й банківські картки.

Через пару хвилин після того, як покинули будинок, у веранді вибухнув газовий балон до плити. Палаючі уламки полетіли в бік сараю, там теж покрівля згоріла. Пожежники приїхали дуже швидко. До сусідніх квартир вогонь не дійшов, - додає пані Яна.

Жінка повідомляє, що у будинку згоріли усі меблі, розплавилися ванна, пральна машинка, мікрохвильова піч, холодильник, телевізор. Яна зауважує, що тимчасово вони оселяться у її мами, однак необхідне будівництво нового будинку.

Житло треба заново будувати. Самі ми не справимося: ні фінансово, ні фізично. Я в декреті, чоловік працює у ТОВ “МИЗА”. Колеги з його роботи до нас приїжджали, підприємство обіцяє допомогти будматеріалами, - говорить жінка.

Родина Хачатрянів потребує допомоги продуктами, одягом, засобами гігієни, коштами, будівельними матеріалами.

Номер картки ПриватБанку: 5167985660563453 – Яна Хачатрян.

Телефони для довідок: 066-326-31-52 (Яна Хачатрян), 093-675-69-07 (Сурен Хачатрян).

Нагадаємо, що в місті Переяслав на території колишнього заводу "Точмаш" юні спортсмени удосконалювали свої знання з паркуру, але стався нещасний випадок.


Читати "Моя Київщина" у Facebook