#

У Переяславі Центр соціального захисту став доступнішим для людей

27.02.2019 11:22
У Переяславі Центр соціального захисту став доступнішим для людей
Центр соціального захисту в Переяславі

Стало відомо, що за дорученням очільника Київщини Олександра Терещука було внесено зміни в роботу Центру соціального захисту населення Переяслав-Хмельницького району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням прес-службу Київської обласної державної адміністрації.

Так, відділ призначення соціальної допомоги та відділ розгляду звернень громадян щодо допомог та субсидій управління соціального захисту населення Переяслав-Хмельницькою РДА стали доступнішими для людей.

Нагадаємо, під час робочого виїзду до Переяслав-Хмельниького району, Голова КОДА особисто перевірив роботу низки соціальних об’єктів району. В ході перевірки було виявлено, що Центр соціального захисту населення функціонує в умовах, непридатних для осіб з особливими потребами та літніх людей. Так, кабінети відділів, що працюють зі зверненнями населення та призначеннями виплат, знаходились на третьому поверсі в будівлі без ліфта.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook

"Сюди навіть мені, здоровій людині, добратись важко. А як на таку висоту має вибиратись літня людина, мати з дитиною, чи особа з інвалідністю на візку? Необхідно терміново вирішити це питання, і забезпечити громадянам комфортність звернень по допомогу до держави!" – зазначив Олександр Терещук.

Станом на сьогодні проблему вирішено: відділ призначення соціальної допомоги та відділ розгляду звернень громадян управління соціального захисту населення відтепер здійснюють прийом на першому поверсі Переяслав-Хмельницької об’єднаної державної податкової інспекції. Адреса: вул.. Богдана Хмельницького, 95, каб. 1.9 та 1.10 (центральний вхід будівлі).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: