#

У Переяславі викрили посадовця на хабарі

01.02.2021 20:30
У Переяславі викрили посадовця на хабарі
Фото з мережі Інтернет

На Київщині повідомили про підозру в.о. генерального директора одного з державних сільскогосподарських підприємств за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу прокуратури Київської області.

Посадовець вимагав та отримав понад 53 тис. грн хабара від директорки одного з ТОВ за надання в оренду складських та офісних приміщень у місті Переяслав, які перебувають на балансі зазначеного підприємства та за підписання договору зберігання майна. Офіційна ж вартість зазначених послуг становила 6 тисяч грн на місяць і сплачувалась окремо.

Після передачі вказаної суми хабара, службову особу затримано. Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні вказаного злочину та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Рішення суду щодо застосування запобіжного заходу оскаржено в апеляційному порядку.

Нагадаємо, що прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно в.о. генерального директора ДСП ЧАЕС та директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю за фактом незаконного поводження з радіоактивними матеріалами.

Читати "Моя Київщина" у Facebook