#

У Переяславі-Хмельницькому продовжили опалювальний сезон

01.04.2019 12:29
У Переяславі-Хмельницькому продовжили опалювальний сезон
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 1 квітня, на позачерговому 7 засіданні виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради було прийняте рішення про продовження опалювального сезону до 7 квітня включно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Переяслав-Хмельницької міської ради та виконавчого комітету.

Міський голова Тарас Костін поінформував членів виконкому про те, що прогнозована середньодобова температура в місті триматиметься на рівні +5,7 – +6 градусів. А згідно з постановою Кабінету Міністрів опалювальний сезон припиняється, якщо середньодобова температура повітря тримається протягом трьох днів на рівні не нижче 8 градусів тепла.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відповідно до прогнозів синоптиків, такий температурний режим у найближчі дні досягнутий не буде. Тому опалювальний сезон продовжили до 7 квітня включно.

Нагадаємо, що 26 березня підприємство Київоблгаз провело зустріч із найбільшими споживачами: головами сільрад та адміністрацією Києво-Святошинського району, на якій керівництво підвело підсумки опалювального сезону.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: