#

У Переяславі пройшла презентація книги, написаної військовим

01.12.2023 08:30
У Переяславі пройшла презентація книги, написаної військовим
Фото з місця події

29 листопада у Переяславі військовий Андрій Максимчук (псевдонім Макс ван Форсайд) презентував свою книгу "Подорож Україною та чарівний дракон"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Інформатор. 

Капітан 132-го окремого розвідувального батальйону десантно-штурмових військ Збройних Сил України Андрій Максимчук написав свою першу книгу "Подорож Україною та чарівний дракон" на війні. Зараз книга тиражем у п'ять тисяч примірників розходиться країною та перекладається двома мовами світу. Сам автор поділився, що це не остання історія – будуть нові книги.

Напередодні повномасштабного вторгнення молодший син Мирослав попросив тата написати книгу про драконів. Андрій розповів, що почав її писати, перебуваючи  Чорнобильському напрямку. Записував у блокнот та планшет. Від початку війни, окрім бойових завдань, Андрій завжди шукав донати на потреби свого підрозділу, але хотів не просто просити підтримки, а давати людям натомість якісний продукт. 

Книга активно поширюється країною під лозунгом "Книга, що наближає перемогу", адже кожна продана книга – це донат від українців на 132-й батальйон. Книгу "Подорож Україною та чарівний дракон" можна було придбати на презентації за 300 гривень. Всі виручені кошти підуть на підтримку батальйону Андрія Максимчука, який зараз боронить країну на Запорізькому напрямку.

Нагадаємо, що Північний апеляційний господарський суд залишив у силі попереднє рішення суду про звільнення УПЦ МП приміщення Михайлівської церкви у Переяславі.

Читати "Моя Київщина" у Facebook