#

У Переяславі проведуть енергоаудит школи

19.03.2019 16:22
У Переяславі проведуть енергоаудит школи
Фото з мережі Інтернет

Виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради оголошує конкурс для визначення виконавця робіт повного енергоаудиту ЗОШ №4

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на Переяслав-Хмельницьку міську раду.

Конкурс організовано в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту "Енергоефективність у громадах ІІ", який реалізується компанією "DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH", за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Для участі в конкурсі та підготовки цінової пропозиції учасникам конкурсу необхідно ознайомитись з Технічними вимогами та умовами конкурсу, які знаходяться за посиланням.

Заявки приймаються на електронну пошту [email protected] (копія на [email protected] та [email protected]) до  26 березня 2019 року. Очікувана дата оголошення переможців – 27 березня. Додаткова інформація про проведення конкурсу надається відділом економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради: (067) 5-38-04.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: