#

У Переяславі сталася потрійна ДТП: є постраждалі (ФОТО)

30.03.2020 07:52
У Переяславі сталася потрійна ДТП: є постраждалі (ФОТО)
Фото з місця події

Стало відомо, що 28 березня в моторошній автотрощі в Переяславі постраждало восьмеро людей 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав.City".

Наразі відомо, що автомобілі Skoda Fabia, Toyota Venza і Renault зіткнулися на перехресті в мікрорайоні Карань. Допомога медиків знадобилася п'ятьом потерпілим. Відтак, водія й пасажирів автомобіля Skoda служби таксі Bolt доправили центральної районної лікарні.

Лікарка з медицини невідкладних станів Юлія Димка повідомила, що подій таксі забрав з аеропорту подружжя, яке повернулося з Таїланду, та чоловіка, що прилетів із Польщі. Пасажири прямували в Дніпро й Суми.  

На жаль, чоловік і дружина, які перебували на задньому сидінні автівки перебувають у важкому стані. У жінки медики попередньо діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, відкриті переломи обох верхніх кінцівок. У чоловіка – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, скальповану рану лобної ділянки голови, травму шийного відділу хребта.

Водій таксі, уродженець Конотопа, зазнав закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритої травми грудної клітки, множинних переломів ребер, множинних саден нижніх кінцівок. Пасажир, який сидів за водієм, має легкі ушкодження. Ще в одного потерпілого – травми середньої тяжкості.

Керманич та два пасажири Toyota зазнали легких ушкоджень і самостійно звернулися в лікарню.

"Аварія сталася в нас на очах. Але все відбулося настільки швидко, що я не готовий сказати, хто з водіїв порушив правила. Побачили, як Шкода зіткнулася з Тойотою, а потім відскочила і вдарилася в Рено. Ми припаркувалися на узбіччі. Мій товариш викликав поліцію й екстрену допомогу, а я побіг до таксі, бо там була найгірша ситуація", - говорить очевидець аварії бориспільчанин Роман Мацюк .

Зауважимо, що чоловік працює рятувальником у компанії "Українські вертольоти". Відтак, він допоміг вибратися хлопцю, який сидів на задньому сидінні. Він був у свідомості й мав легкі ушкодження. Потім витягнув з автомобіля жінку.  Чоловік зазначає, що швидка допомога приїхала через шість хвилин. Інших пасажирів дістали з автомобіля рятувальники.

Нагадаємо, що група компаній "Нива Переяславщини" забезпечила працівників медзакладів міста Переяслав-Хмельницький та Студениківської ОТГ.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: