#

У Переяславі триває конфлікт навколо витрат на ремонт укриття

12.12.2023 16:50
У Переяславі триває конфлікт навколо витрат на ремонт укриття
Фото з місця події

На ремонт укриття дитсадка в Переяславі витратили майже чотири мільйони: батьки дітей та працівники закладу вважають, що роботи виконали неякісно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Інформатор.

Згідно з актами виконаних робіт, відділ освіти перерахував на рахунок ТОВ "Будівельна фірма Ростбуд" загалом 3 мільйони 999 тисяч 754 гривні. Однак, відповідно до отриманої інформації від працівників закладу та батьків дітей, що його відвідують, ремонт укриття ЗДО №9 "Сонечко" виконали неякісно та не у повному обсязі.

До Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду надійшло клопотання від слідчого відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП на дозвіл проведення огляду ремонту укриття ЗДО №9 "Сонечко", що на вулиці Гімназійній, 13, задля будівельно-технічної експертизи. Прокурор клопотання підтримав. Суд клопотання задовольнив. Ухвала діє до 4 січня 2024 року й оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, що 29 листопада у Переяславі військовий Андрій Максимчук (псевдонім Макс ван Форсайд) презентував свою книгу "Подорож Україною та чарівний дракон".

Читати "Моя Київщина" у Telegram