#

У Переяславі в серпні народилося найменше дітей у цьому році

14.09.2020 09:10
У Переяславі в серпні народилося найменше дітей у цьому році
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в місті Переяслав народилося 17 дітей, і цей показник є найменшим у цьому році

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав City".

Начальниця відділу ДРАЦС по місту Переяславу та Переяслав-Хмельницькому району Вікторія Литовченко розповіла про статистику народжуваності, одружень та смертності в серпні.

У місті зареєстрували 17 немовлят (8 хлопчиків і 9 дівчаток) – найменше в цьому році. Дев’ять жінок вперше стали мамами, сім – вдруге і одна – втретє.

Найпопулярнішими іменами були Мілана та Олександр. Серед рідковживаних – Мія. За минулий місяць у відділі ДРАЦС зареєстрували 32 шлюби – це рекорд у період карантину.

Найповажніші серед молодят – чоловік і жінка, які народилися відповідно в 1980 і 1978 роках. Наймолодший наречений був 2000 р. н., наймолодша наречена – 2001-го.

У відділі ДРАЦС склали шість актових записів про розірвання шлюбу. Три мешканці міста (дві жінки і чоловік) змінили прізвища.

У серпні на Переяславщині померли 65 людей: 29 чоловіків і 36 жінок. 46 померлих (21 чоловіка і 25 жінок) зареєстрували в місті. 19 смертей (8 чоловіків і 11 жінок) – у селах і ОТГ.

Серед містян наймолодшим померлим був 52-річний чоловік, найстаршою – 96-річна жінка. У селах і ОТГ відповідно – 16-річна дівчина і дві жінки віком 93 роки.

Нагадаємо, що 10 вересня на дверях найбільшої у Переяславі ЗОШ №7 з’явилося повідомлення, що школу закрито на карантин.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: