#

У Переяславі відбулося урочисте відкриття футбольного стадіону

25.11.2019 14:50
У Переяславі відбулося урочисте відкриття футбольного стадіону
фото з місця події

Сьогодні, 25 листопада, у Переяславі відзначили урочисте відкриття нового спортивного стадіону з високоякісним штучним покриттям

Про це повідомляє інформаційний портал ʺМоя Київщинаʺ з посиланням на прес-службу управління фізичної культури і спорту.

Зведений майданчик у рамках державної програми ʺБудівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах Україниʺ відкрили на території середньої школи №4, що на Новокиївському шосе.

Сергій Тимофєєв, начальник Управління фізичної культури і спорту, член Національного Олімпійського комітету України, заслужений працівник фізичної культури і спорту приїхав на відкриття стадіону.

Сергій Олександрович подарував 20 комплектів футбольної форми, чим заслужив бурхливі овації серед юних футболістів 4-ї школи. Але й сам пан Тимофєєв не лишився без подарунку. Міський голова Переяславу вручив сувенірну книгу з історією міста "Переяславський соціум на перехресті епох".

ʺСьогодні відкриваємо це поле для вас, шановні спортсмени Переяслава, щоби ви на ньому досягали спортивних висот. Я вдячний пану Тимофєєву, головному спортсмену Київської області за спільне фінансування з міського й обласного бюджету будівництва футбольного поляʺ, - з вітальними словами виступив мер Переяслава Тарас Костін.

В урочистостях узяли участь спортсмени – учні 4-ї школи, вихованці Переяславської ДЮСШ, їхні тренери, а також звичайні мешканці мікрорайону.

На вітальних словах та подарунках свято не завершилося, і спортсмени залюбки пристали на пропозицію Сергія Тимофєєва смарагдовим газоном пробігти почесне коло зі знаменом Київської області на чолі.

Нагадаємо, що 21 листопада в селі Денихівка Тетіївського району за підтримки Європейського союзу відбувся спортивний захід "Відкриті уроки футболу", у якому взяли участь близько 200 дітей.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: