#

У Переяславській ОТГ підліток намагався скоїти самогубство

09.06.2021 14:05
У Переяславській ОТГ підліток намагався скоїти самогубство
Фото з мережі Інтернет

У неділю, 6 червня, у селі Велика Каратуль Переяславської ОТГ 12-річний хлопець наковтався пігулок

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Переяслав.City", це розповіли у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Підлітка з медикаментозним отруєнням ушпиталили до відділення токсикології столичної лікарні "Охматдит". Нині його стан задовільний.

Відомо, що хлопець проживає в Києві. Нещодавно приїхав у село до прабабці на канікули. Є версія, що він намагався вкоротити собі віку через конфлікт із рідними.

За цією справою відкрите кримінальне провадження за ст. 166 КК України (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною).

У повідомленні зазначається, що староста Великої Каратулі Валентина Зінченко розповіла, що родина хлопця (мама, прабабуся й молодша сестра) переїхала до Великої Каратулі близько п'яти років тому. Придбала дві кімнати в гуртожитку. Перебувала на обліку сімей, які потрапили в складні життєві обставини.

Також зауважується, що мати їздила на заробітки до Києва, дітьми опікувалася прабабуся, 1943 р.н. Згодом жінка оселилася в столиці з цивільним чоловіком, народила втретє й забрала старших дітей до себе. Останній рік брат і сестра жили та навчалися в Києві.

Нагадаємо, що півсотні малозабезпечених жителів Переяславської громади отримали продуктові набори від БФ"Карітас-Київ" та БФ "Життєлюб".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: