#

У період карантину ірпінські депутати на сесії займалися земельними питаннями

20.03.2020 08:38
У період карантину ірпінські депутати на сесії займалися земельними питаннями
Фото з місця події

Учора, 19 березня, на закритій сесії Ірпінської міської ради було розглянуто 154 питання, більшість із яких стосувалася землеволодіння 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на допис Михайлини Скорик-Шкарівської у Facebook.

"Ці люди в масках, обрані від партій Партія "Нові обличчя", Блок Петра Порошенка, Блок Юлії Тимошенко, УКРОП та Партія захисників Вітчизни щойно в закритому турборежимі відголосували 154 питання", - повідомляє активістка. 

Варто зауважити, що питання запобігання поширення коронавірусної інфекції стосувався лише один виступ і один проект рішення. Відтак, на засіданні вирішили внести зміни до бюджету в рамках "допорогової суми" для модернізації інфекційного відділення Ірпінської міської лікарні в Бучі, яке не ремонтували 15 років. Однак, перший заступник міського голови повідомив присутнім, що виділених коштів не вистачить на ремонт відділення, який планують зробити за три тижні. 

"На решту суми треба "скинутися" депутатам, бізнесу і громаді, бо виділеного не вистачає, а ремонт хочуть зробити за 3 тижні. Бо влада хоче, щоби там було 50 койкомісць", - йдеться в повідомленні.

Проте, варто зауважити, що з бюджету було виділено понад 1,5 млн грн на пряму соціальну допомогу населенню місту через програму "Турбота" та підтримку ветеранів. 

"Аякже - рік виборів, тому роздавати людям бюджетні гроші напряму - найефективніша стратегія здобути перемогу. Інших деталей не буде, бо наша рада сьогодні голосувана "всліпу", без оприлюднених проектів рішень", - пояснює Михайлина Скорик-Шкарівська.

Нагадаємо, що в Ірпені "Муніципальна варта" запровадила регулярне оповіщення мешканців щодо поведінки під час карантину за допомогою гучномовця.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: