#

У Петрівський громаді призначили нових директорів шкіл

01.07.2021 20:28
У Петрівський громаді призначили нових директорів шкіл
Фото з мережі Інтернет

Учора, 30 червня, на оперативній нараді апарату сільської ради та керівників комунальних закладів, установ та підприємств представили та привітали нових директорів закладів освіти Петрівської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на пресслужбу Вишгородської районної ради.

На посаду директора Комунального закладу дошкільної освіти "Петрик" призначили Осадчу Наталію Анатоліївну, яка закінчила Криворізький державний педагогічний інститут та Національну академію державного управління при Президентові України. Має загальний трудовий стаж понад 35 років на різних посада.

У минулу п’ятницю відбувся конкурс на визначення директорів у трьох наших школах. За його результатами було видано відповідні розпорядження про призначення переможців на посади директорів закладів загальної середньої освіти та укладено з ними контракти.

Отож, Жаврук Ганна Василівна – директор Старопетрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Вона має 40-ка річний досвід роботи у сфері освіти. Протягом цих років зарекомендувала себе, як спеціаліст високої кваліфікації.

Тишковська Алла Петрівна – директор Новопетрівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1. Має понад 15 років педагогічного стажу, з 2008 року займає посаду заступника директора з навчально-виховної роботи у даному закладі, завжди сприяє розвитку творчого потенціалу дитини, її учні є призерами предметних олімпіад та переможцями конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Клебан Ніна Петрівна – директор Новопетрівської загальноосвітньої школи I-II ступенів № 2. Понад 35 років очолює цю школу. Її знання, навички, досвід роботи на даній посаді зроблять вагомий внесок у розвиток освіти нашої громади.

Також нагадаємо, що студентка Університету ДФС України Валерія Груша посіла третє місце в конкурсі Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду.




Читати "Моя Київщина" у Telegram