#

У Петропавлівській Борщагівці забудовник сплатить до місцевого бюджету майже 1 млн грн

15.06.2022 11:05
У Петропавлівській Борщагівці забудовник сплатить до місцевого бюджету майже 1 млн грн
Фото з мережі Інтернет

За позовом прокуратури забудовник сплатить майже мільйон гривень пайової участі на розвиток інфраструктури Петропавлівської Борщагівки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.   

Київська обласна прокуратура через суд зобов’язала недобросовісного забудовника відшкодувати заборгованість зі сплати пайової участі на суму майже мільйон гривень.

Прокурори довели, що за умовами договору забудовник повинен був сплатити до місцевого бюджету Борщагівської сільської ради Бучанського району кошти на створення та розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури села Петропавлівська Борщагівка Бучанського району. Проте, він не виконав своїх зобов’язань, унаслідок чого орган місцевого самоврядування позбавлений можливості використати ці кошти на будівництво об’єктів соціальної сфери населеного пункту - закладів освіти, дошкільних навчальних закладів, парків і дитячих майданчиків тощо. 

Із метою захисту інтересів громади прокуратура звернулася до суду з позовом про стягнення з товариства вказаної суми. Суд підтримав позицію прокуратури та задовольнив позовні вимоги у повному обсязі.

Нагадаємо, що в селі Петропавлівська Борщагівка до чоловіка підійшла група людей, яка побила його та обікрала.

Читати "Моя Київщина" у Facebook