#

У Петропавлівській Борщагівці пожежа забрала життя чоловіка

02.02.2020 17:51
У Петропавлівській Борщагівці пожежа забрала життя чоловіка
Фото з мережі Інтернет

Учора, 1 лютого, о 22:25 до оперативно диспетчерської служби Києво-Святошинського району надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому приватному житловому будинку в селі Петропавлівська Борщагівка по вулиці Зої Космодем’янської

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Київській області.

На місце виклику направлено особовий склад 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Вишневе та ПСО села Петропавлівська Борщагівка. По прибуттю рятувальники встановили, що пожежа трапилася в житловому будинку та зі слів сусідів всередині можуть бути люди.

Не гаючи часу рятувальники розпочали пошуки, та в одній із кімнат знайшли чоловіка та жінку, яких і винесли на свіже повітря. Жінка знаходилась при свідомості, але отримала опіки, а чоловіку працівники ДСНС до приїзду швидкої допомоги проводили непрямий масаж серця. На жаль, чоловік 1968 року народження загинув, а жінку 1967 року народження госпіталізували в Боярську центральну лікарню (знаходиться в реанімації) з опіками 45-50% тіла.

Також нагадаємо, що в селі Мала Вільшанка Білоцерківського району згорів будинок, який належав родині з чотирма дітьми, у результаті пожежі всі вони залишились без даху над головою.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: