#

У Пірнівській громаді пройшли змагання з армреслінгу

23.01.2022 15:30
У Пірнівській громаді пройшли змагання з армреслінгу
Фото з місця події

Учора, 22 січня, у селі Воропаїв Пірнівської ОТГ пройшли змагання з армреслінгу серед чоловіків, жінок та юнаків

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Пірнівська сільська рада" у Facebook, змагання проходили у вагових категоріях 70, 80, 90, 100 та +100 кг.

Для участі у змаганнях до Воропаєва завітали спортсмени Петрівської, Димерської, Вишгородської та Пірнівської громад.

Чемпіонами у командному заліку стали представники Петрівської ОТГ. Серед жінок у важкій боротьбі перемогу здобула Оксана Суха. У ваговій категорії +100 переміг спортсмен Пірнівської громади Артем Крокун із Нижчої Дубечні.

Обслуговував змагання суддя міжнародної категорії, чемпіон світу та Європи з армреслінгу Владислав Дзисяк.

Ініціаторам проведення Кубку Вишгородського району з армреслінгу виступила Вишгородська районна федерація з армреслінгу в особі голови федерація Юрія Духоти, а співорганізатором Євген Пінчук.

Безпосередню організацію, підготовку та проведення Кубку було покладено на Пірнівську сільську раду, зокрема сектор культури, спорту, туризму, релігії та комунікацій Пірнівської сільської ради. Керівник сектору Микола Горовий виступив і ведучим змагань.

Не обійшлося й без спонсорської допомоги, яку люб’язно надали депутати Пірнівської сільської ради Рамаз та Іраклій Манія. Староста Воропаєва Олег Несин надав практичну допомогу у організації та проведенні Кубку.

В урочистому відкритті та нагородженні спортсменів та команд безпосередню участь узяв Пірнівський сільський голова Сергій Книжников.

Сергій Олександрович привітав переможців та побажав усім присутнім якомога більше особистих перемог.

Нагадаємо, що будівельні роботи на території Фізкультурно-оздоровчого комплексу в Миронівці наближаються до завершення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook