#

У Пісківській ОТГ з’явиться поліцейський офіцер громади (ФОТО)

18.12.2020 08:25
У Пісківській ОТГ з’явиться поліцейський офіцер громади (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно відбулася робоча зустріч з приводу впровадження на території Пісківської ОТГ проєкту "Поліцейський офіцер громади", головною метою якого є організація поліцейської діяльності, в першу чергу, орієнтованої на громаду, а також попередження правопорушень в інтересах громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Бородянка поліція" у Facebook.

Офіцер поліції буде більш самостійним у своїй діяльності та виконуватиме основні завдання поліції у партнерстві з керівництвом об’єднаної територіальної громади. Не тільки перебуватиме, а й житеме на території громади, постійно працюючи, спілкуючись з громадою, займаючись превенцією правопорушень у цій громаді і розслідуючи дрібні злочини, ті, які не потребують залучення слідчо-оперативних підрозділів, – йдеться у повідомленні.

У найближчому майбутньому для офіцера в громаді облаштують відповідне приміщення для роботи. Також поліцейського мають забезпечити службовим автомобілем та необхідним екіпіруванням.

Також нагадаємо, що у Головному управлінні поліції Київської області відбулася спільна нарада керівництва поліції та голів територіальних громад області, на якій правоохоронці представили проєкт "Поліцейський офіцер громади".

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди стоять та у приміщенні


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: