#

У Поліському районі двоє дітей втекли з реабілітаційного центру (ФОТО)

20.02.2019 14:12
У Поліському районі двоє дітей втекли з реабілітаційного центру (ФОТО)
Зниклі з Поліського району діти

Сьогодні, 20 лютого, у селі Вовчків Поліського району двоє неповнолітніх втекли з центру соціально-психологічної реабілітації

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Розшук дітей ГУНП в Київській області за сприяння ПрАТ Київстар у Facebook.

"Іванківським відділенням поліції розшукуються Піскунов Денис Сергійович, 15 років та Рожков Микита Ігорович, 13 років, які 20 лютого близько 6:30 залишили територію Центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Пролісок", що по вул. Яблуневій, 33 в селі Вовчків і до цього часу їх місце знаходження невідоме", - йдеться у повідомленні.

Прикмети Піскунова Дениса: на вигляд 15 років, зріст 150 см, худорлявої статури. Обличчя овальне, волосся чорне, очі сірі, носить окуляри. Має дрібні шрами над губою та підборідді.

Одягнений: чорна куртка з капюшоном, джинси синього кольору, порвані на колінах, черевики коричневого кольору.

Прикмети Рожкова Микити: на вигляд 15 років, зріст 160 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі карі, волосся чорне, пряме.

Одягнений: куртка чорного кольору із зеленими вставками, чорні штани, черевики жовто-коричневого кольору на шнурках.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження хлопців повідомляти за номером спецлінії поліції "102" або (096) 993-38-52 (чергова частина Іванківського відділення поліції).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: