#

У посадовця з Київщини конфіскували майже 239 тис грн власного доходу

24.12.2019 14:50
У посадовця з Київщини конфіскували майже 239 тис грн власного доходу
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що за вчинення корупційного правопорушення апеляційний суд конфіскував дохід службовця з Київської області, який займався підприємницькою діяльністю, у розмірі 239 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "UNN".

"За протоколом Національного агентства з питань запобігання корупції суд встановив у діях посадовця з Київщини, який вів бізнес, порушення обмеження щодо сумісництва і конфіскував у нього дохід від підприємницької діяльності у 238,7 тис грн, ще й наклавши штраф.Постановою Васильківського міськрайонного суду Київської області начальника групи централізованого господарського обслуговування відділу освіти Васильківської РДА визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення", - повідомляється у дописі.

Київський апеляційний суд залишив зазначену постанову без змін. У НАЗК підтверджують застосоване до посадовця стягнення у вигляді штрафу 5 тис грн з конфіскацією отриманого доходу від підприємницької діяльності у вигляді 238,7 тис грн.

Також нагадаємо, що 12 грудня, на сесії Гостомельської селищної ради Олега Мамчура відсторонили від депутатських повноважень у зв’язку з рішенням суду про корупцію.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: