#

У Приірпінні поліція ліквідувала інтернет-магазин зі збуту наркотиків (ФОТО)

17.01.2020 09:26
У Приірпінні поліція ліквідувала інтернет-магазин зі збуту наркотиків (ФОТО)
Речові докази

На теренах Приірпіння поліція ліквідувала черговий Telegram-канал, за допомогою якого реалізовували наркотичні та психотропні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції у Київській області.

За оперативними даними, працівники управління протидії наркозлочинності поліції Київщини затримали молодика, який розкладав наркотичні та психотропні речовини по схованках.

З’ясувалося, що 28-річний чоловік рік тому приїхав до Ірпеня з Луганщини. На Київщині він організував незаконний бізнес: продавав канабіс та амфетамін за допомогою месенджера "Telegram".

Зловмисник методом "закладок" реалізовував амфетамін та "коноплю". За проданий «товар» гроші надходили йому на банківський рахунок.

У ході обшуку за місцем проживання молодика працівники УПН разом зі слідчими Ірпінського відділу поліції вилучили речові докази, а саме 150 г амфетаміну, мобільний телефон, по якому зловмисник повідомляв наркозалежним про місця знаходження схованок. Також знайшли "рекламну продукцію" – візитівки з назвою та адресою телеграм-каналу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

Наркозбувача затримали в порядку ст. 208 КПКУ, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішують питання про оголошення йому підозри. Міру запобіжного заходу для нього обиратиме суд.

Нагадаємо, що нещодавно сектор кримінальної поліції Ірпінського та Бучанського відділень викрили двох збувачів наркотиків через Telegram-канал.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: