#

У Приірпінні з початку року 26 дітей тікали з дому (ФОТО)

26.05.2020 13:36
У Приірпінні з початку року 26 дітей тікали з дому (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що за п’ять місяців працівники поліції Ірпінського регіону розшукали та повернули батькам 26 дітей-втікачів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Facebook.

Варто зауважити, що учора, 25 травня, відзначали Міжнародний день зниклих дітей. Відтак, працівники поліції навели статистику зниклих дітей у Приірпінні.

З початку року правоохоронці отримали 26 повідомлень про зникнення дітей. На щастя, працівники ювенальної превенції усіх діток знайшли та  повернули до сімей. Найчастіше діти йшли з дому після сварок із батьками.

У підлітковому віці відбуваються як фізичні зміни в організмі так і психологічні - формується характер, світогляд та утвердження певних цінностей. Діти такого віку є надто уразливими, оскільки не здатні об'єктивно оцінювати ризики своїх дій та, як правило можуть піддаватися негативному впливу з боку своїх однолітків, дорослих, телебаченню чи інтернет-мереж, - розповідають поліцейські.

Нагадаємо, що через ремонтні роботи компанія "Київобленерго" відключатиме електропостачання у різних населених пунктах Ірпінського регіону найближчий тиждень.


Читати "Моя Київщина" у Telegram