#

У Пристоличній ОТГ з’явився поліцейський офіцер громади

24.06.2021 20:54
У Пристоличній ОТГ з’явився поліцейський офіцер громади
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 24 червня, очільник Пристоличної ОТГ Микола Каськів представив керівному складу виконавчого комітету поліцейського офіцера громади

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням сайт Пристоличної ОТГ, поліцейським офіцером громади став Віталій Коновалюка.

Далі розповідається, що Віталій Коновалюк – капітан поліції, йому 27 років, одружений, мешкає у селі Велика Олександрівка, раніше працював дільничним у селі Дударків, нещодавно успішно завершив навчання в рамках нового проекту.

За домовленістю з місцевою владою Віталію Коновалюку для роботи і прийому громадян будуть надані приміщення у селах Велика Олександрівка та Дударків. Головне місце роботи, облаштоване згідно з вимогами проекту, буде у селі Щасливе. Також у розпорядженні ПОГ має бути поліцейське авто.  

Віталій Коновалюк під час знайомства з керівництвом громади наголосив, що налаштований оптимістично, служитиме на території ОТГ як "самостійна бойова одиниця". Свій графік поки називає цілодобовим. Але йому буде нелегко, бо, зважаючи на кількість населення Пристоличної ОТГ, на території має працювати два таких фахівці.

Поліцейський офіцер громади здійснюватиме консультації, проводитиме роз’яснювальну роботу, реагуватиме на усі факти порушення правопорядку.

Пізніше буде оприлюднено робочий телефон Віталія Коновалюка.

Нагадаємо, що 16 червня на території Пристоличної громади з невідомих причин припинили ремонт доріг.

Читати "Моя Київщина" у Facebook