#

У Пристоличній громаді виникли проблеми з ремонтом доріг

17.06.2021 11:00
У Пристоличній громаді виникли проблеми з ремонтом доріг
Фото з мережі Інтернет

Учора, 16 червня, стало відомо, що на території Пристоличної громади з невідомих причин припинили ремонт доріг

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ.

У повідомленні розповідається, що з невідомих причин на тимчасову паузу департаментом регіонального розвитку Київської ОДА поставлене продовження ремонту доріг загального користування місцевого значення на території сіл Пристоличної ОТГ, які мали завершитися навесні цього року.

Далі говориться, що йдеться про нещодавно розпочатий поточний ямковий ремонт автошляхів обласного підпорядкування ТОВ "Спец Комплект Постач" на території сіл колишньої Великоолександрівської сільради.

Дану інформацію озвучив староста Василь Олійник, який також сказав, що щодня представниками місцевої влади здійснюються дзвінки до департаменту щодо продовження розпочатого. В області запевняють, що до 25 червня завершать заплановані роботи на автошляхах ОТГ.

Василь Олійник зауважує:

Ми потерпаємо від розбитих доріг обласного значення, в окремих місцях ями по 10-15 см у глибину асфальту. Люди жаліються, але такі ділянки з’явилися не вчора і ми не можемо їх ремонтувати. Сподіваємося на те, що співпраця з департаментом регіонального розвитку буде результативною і спільні домовленості будуть виконані.

Нагадаємо, що на території сіл Дударків і Займище Пристоличної громади триває боротьба зі стихійними сміттєзвалищами та локальними смітниками.

Читати "Моя Київщина" у Facebook