#

У Пущі Водиці працює реабілітаційний центр для людей з контузією

03.09.2019 10:24
У Пущі Водиці  працює реабілітаційний центр для людей з контузією
Корпус Центру реабілітації

Не залежно від того, чи була контузія офіційно оформлена та діагностована, у Національному центрі психічного здоров’я для ветеранів "Лісова поляна" на сьомій лінії в Пущі Водиці готові допомогти, надавши лікування, адаптацію та реабілітацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку ГС Федерація ГО учасників АТО Київщини у Facebook.

У повідомленні зазначається, що всі бажаючі при собі повинні мати:
1. Направлення, виписане лікарем з яким підписано декларацію чи сімейним лікарем, або путівку, яку мешканцям Київської області можна отримати в поліклініці КЗ КОР "Київська обласна лікарня №2" за адресою: місто Київ, провулок Нестерівський, 13/19.
2. Виписку з амбулаторної картки, в якій буде запис: "Зі слів хворого контузія була, вказується дата. Після факту контузії були: запаморочення, блювота, нудота, кров вухами, носом, втрата свідомості, вдарився або впало на хворого і т.д ". Тобто хворий сам мусить описати всі симптоми, які пережив.

а) якщо контузія була не оформлена, то лікар пише: Факт контузії не був оформлений, Акт- розслідування і Форма №5 відсутні;
б) опис проблем, які спостерігає лікар;
в) детальний опис того, що потрібно пролікувати та у яких відділах;
г) також, до виписки з амбулаторної карти вносять заключні виписки з історій хвороб всіх госпіталів або лікувальних установ, де у хворого проходило лікування.
3. УБД або посвідчення інваліда війни.
4. Довідка про безпосередню участь особи в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Окрім цього, у центрі чекають і на добровольців. Для цього необхідно зібрати такі документи:

1. Посвідчення або підтверджуючий документ з добровольчого підрозділу з фотографією, підписом командира та печаткою.
2. Довідка від командира про, те, що особа є воїном даного підрозділу з підписом і печаткою.
3. Довідка-характеристика від командира.

Лікарі наголошують про необхідність бути уважними до свого здоров’я та вчасно звертатись до спеціалістів з хвилюючими симптомами.

Нагадаємо, що 7 вересня на Дні Ворзеля, окрім іншої захоплюючої програми, також виступить відомий український рок-гурт Mad Heads.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: