#

У Рокитному чоловік пограбував церкву та втік з місця події на чужому мопеді (ФОТО)

26.09.2019 10:32
У Рокитному чоловік пограбував церкву та втік з місця події на чужому мопеді (ФОТО)
Фото з місця події

У селищі Рокитне правоохоронці затримали чоловіка, який викрав у жінки моторолер та з’ясували згодом, що зловмисник пограбував ще й церкву

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ НП у Київській області.

Правоохоронці отримали від жінки скаргу про викрадення мопеду і наступного дня затримали злочинця. Ним виявився 33-річний житель Кіровоградської області.

В ході подальшого розслідування поліцейські з’ясували, що затриманий також здійснив крадіжку з церкви. Напередодні вночі він проходив повз приміщення храму та побачив відчинене вікно.

Тоді він проник усередину будівлі й викрав звідти майно. Із поцупленим крадій ішов далі містом допоки не зауважив біля одного з будинків моторолер. Він викрав його і поїхав з місця події.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) за та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. До підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 Нагадаємо, що 24 вересня у Білій Церкві двоє неповнолітніх хлопців пограбували подружжя пенсіонерів та витратили майже усі гроші.  

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: