#

У Рокитному відкрили меморіальну дошку воїну, який загинув на сході України

15.10.2021 15:40
У Рокитному відкрили меморіальну дошку воїну, який загинув на сході України
Фото з місця події

У середу, 13 жовтня, у Рокитному на території ДПТНЗ "Рокитнянський професійний ліцей" відкрили меморіальну дошку учаснику російсько-української війни Дмитру Лісоволу

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Рокитнянської ОТГ, Дмитро Лісоволий загинув на сході України, захищаючи рідну землю.

Меморіальну дошку встановили на фасаді Рокитнянського професійного ліцею. На відкриття зібралися представники влади, родина загиблого, бойові побратими воїна, учасники бойових дій у зоні АТО/ООС, учні ліцею та жителі громади.

Рокитнянський селищний голова Юрій Богданов та настоятель Свято-Троїцької парафії Української Православної церкви священник Олексій виступили з словами співчуття та скорботи з приводу загибелі молодого воїна, вклонилися матері і вчителям за виховання мужнього воїна та закликали присутніх завжди пам’ятати подвиг захисників України і поминати їх у молитвах. Право відкрити меморіальну дошку було надано дітям воїна.

Після зворушливих промов учасники заходу схилили голови перед світлою пам’яттю героя та усіх, хто поклав своє життя за Україну, вшанувавши їх хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки.

Після заходу присутні відвідали могилу воїна на сільському цвинтарі, аби віддати шану та ще раз пом’янути загиблого, який віддав своє життя за свободу та незалежність України.

Нагадаємо, що 12 жовтня до поліції Рокитного надійшло повідомлення про те, що посеред дороги знаходиться тіло чоловіка.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: