#

У розподільчому центрі на Броварщині Fozzy Group запустила повністю роботизовану складську зону (ВІДЕО)

25.10.2021 21:10
У розподільчому центрі на Броварщині Fozzy Group запустила повністю роботизовану складську зону (ВІДЕО)
Фото з місця подій

У вересні 2021 року у розподільчому центрі села Квітневе Броварського району Fozzy Group першою в Україні запустила повністю роботизовану складську зону із китайськими роботами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Fozzy Group".

Роботи будуть займатися переміщенням товарів у межах складу для подальшого збереження, відбірки та завантаження. Це дозволить компанії збільшити продуктивність обробки товарів та забезпечити високу точність їхнього збирання.

Директор з логістики Fozzy Group Мачей Гавронські розповів, що вибуховий ріст роботизації складської галузі розпочався у 2020 році, коли почав активно зростати сегмент електронної комерції. Fozzy Group – це компанія, яка інвестує у технології, тому одними із перших у сфері харчового рітейлу в Україні почали використовувати автоматизовані рішення на своїх складах. Мачей Гавронські додав:

Після завершення цього пілоту у розподільчому центрі у Квітневому, ми плануємо з січня 2022 року масштабувати роботизацію і на інші логістичні центри, які працюють з компаніями нашої групи.

Проєкт із роботизації складських зон Fozzy Group реалізує спільно з китайською компанією, виробником роботів Geekplus. Зараз у межах складської зони в тестовому режимі працює 31 робот моделі Geekplus RS-2 - це перший такий робот в Європі в сфері food & drink retail. У той же час, співробітники складу продовжують приймати і відвантажувати товари перед відправкою в магазини.

Вантажопідйомність одного робота - 40 кг, швидкість його роботи - 2 м / c. В автономному режимі він може працювати від 10 до 12 годин, після чого автоматично стає на зарядку. Директор Fozzy Group відзначає, що використання роботів підвищує продуктивність праці в 2-3 рази і забезпечує безпомилковість операцій на 99%.

Нагадаємо, що Київоблгаз олігарха Фірташа продовжує шантажувати Київщину.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: