#

У Русанові відкрили меморіальний пам’ятник

20.09.2021 20:55
У Русанові відкрили меморіальний пам’ятник
Фото з місця події

Нещодавно в Русанові відкрили меморіальний пам’ятник "Ніколи знову"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Великодимерська територіальна громада" у Facebook.

Ідея спорудити пам’ятний знак належала відомому художнику Володимиру Тітуленку, який вже кілька десятиліть проживає в Русанові. Він же разом зі своїми сподвижникками, серед яких і онучка Володимира Сергійовича, за підтримки місцевої влади втілив задум в життя. А спонсором, виготовлення та встановлення знаку стала рідна сестра художника Зінаїда Сергіївна.

Роботи з виготовлення самого пам’ятника, його оздоблення тривали безпосередньо на подвір’ї пана Володимира, а потім його вже відтранспортували та встановили в урочищі. Висота разом із земляним насипом складає 5 метрів.

Урочистим відкриттям меморіального пам’ятника «Ніколи знову», в якому взяли участь староста Юрій Костира, голова Великодимерської селищної ради Анатолій Бочкарьов, депутати райради та селищної ради відповідно Олександр Куценко та Олександр Борсук, активіст Василь Мишко, представники громади.

Нагадаємо, що в селі Щербанівка Обухівського району відкрили пам’ятник митрополиту Тимофію Щербацькому – визначному українському релігійному діячеві XVIII століття.

Читати "Моя Київщина" у Telegram