#

У Ржищеві планують створити туристичний кластер

29.03.2019 13:11
У Ржищеві планують створити туристичний кластер
У Ржищеві обговорють, як варто розвивати туристичний потенціал

Стало відомо, що Ржищівська громада взялася за розвиток туристичного потенціалу   

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із посиланням на сторінку "Київський Центр розвитку місцевого самоврядування" у Faсebook.

Ржищівська громада розпочинає цікавий процес створення туристичного кластеру. Багатий природній потенціал, глибока історична та культурна спадщина, мальовничі краєвиди, вигідне географічне розташування громади та головне - зацікавлені, креативні та ініціативні люди - основа, яка здатна надати поштовх розробці якісної туристичної стратегії і наповненню процесу її реалізації цікавими та ефективними туристичними проектами. 

"Немає в світі жодного успішного проекту в сфері туризму, який реалізований силами однієї людини, всі туристичні столиці, дестинації та бренди - результат роботи і творчості команд однодумців. Тож, сміливо об‘єднуємо зусилля і робимо перший крок" - зазначила Тетяна Тимошенко, радниця з питань регіонального розвитку Київського Центру розвитку місцевого самоврядування.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

У Ржищівській об'єднаній громаді розуміють, що попереду їх чекає немало викликів, недовіра до змін, але для того і об'єднувались, щоб спільно втілювати в життя ідеї та реалізовувати проекти розвитку.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: