#

У Ржищеві обмежать рух транспорту

31.05.2021 18:00
У Ржищеві обмежать рух транспорту
Фото з мережі Інтернет

У неділю, 6 червня, в місті Ржищів на центральній вулиці пройде благодійний забіг "Марафон життя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Faсebook.

У дописі власників автотранспорту закликають утриматися від поїздок уцентрі міста в цей час для того, щоб учасники та гості заходу мали можливість безперешкодно припарковати свої транспортні засоби. Підприємців, здійснюючих діяльність у сфері перевезення, врахувати тимчасові зміни.

Далі зауважується,що 6 червня рух транспорту буде перекрито:

  • з 08.30 до 14.00 рух транспорту буде перекрито від міської ради до Універмагу;
  • з 09.30 до 11.00 рух транспорту буде перекрито вул. Соборна від Універмагу до старого Будинку культури, круговий рух в центрі, вул. Київський Шлях від Співочого поля по Набережній, з’їзд з вул. Ярослава Мудрого на вул. Адмірала Петренка, вул. Адмірала Петренка, вул. Соборна від Церкви до Універмагу;
  • з 10.30 до 13.00 рух транспорту буде перекрито по вул. Соборна від Універмагу до повороту на вул. 1 Травня, вул. 1 Травня, вул. Богдана Хмельницького, дорога до с. Онацьки.

Нагадаємо, що Кагарлицький та Ржищівський центри первинної медико-санітарної допомоги отримали кисневі концентратори, які будуть надавати пацієнтам для використання вдома.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: