#

У Ржищеві в сімейного дебошира знайшли канабіс

04.02.2021 08:40
У Ржищеві в сімейного дебошира знайшли канабіс
Фото з місця події

У місті Ржищів місцевий мешканець зберігав вдома небезпечні речовини

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Кагарлицьке відділення поліції" у Faсebook, до відділку поліції по лінії "102" надійшло повідомлення від мешканки м. Ржищів про вчинення домашнього насилля . Прибувши на місце події наряд патрульної поліції, в ході зібрання матеріалів перевірки, у одній з кімнат будинку помітили речовину схожу на канабіс, яку як пояснила співмешка чоловік, зберігає у будинку для власного вжитку.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Нагадаємо, що нещодавно депутати затвердили програму "Організація перевезення здобувачів освіти та вихованців Ржищівської міської ОТГ на 2020-2022 роки".

Читати "Моя Київщина" у Facebook