#

У Ржищівській громаді створюють онлайн-книгу "Творці історії Ржищівської землі"

19.01.2024 08:30
У Ржищівській громаді створюють онлайн-книгу "Творці історії Ржищівської землі"
Фото з місця події

Мешканців Ржищівської громади закликають долучитися до створення онлайн-книги "Творці історії Ржищівської землі", у якій йдеться про видатних людей Придніпровського краю

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис на сторінці Відділу культури і туризму Ржищівської громади у Facebook.                 

Історію кожного села, міста  пишуть люди. Цей інформаційний проєкт знайомить з дивовижними людьми, які присвятили своє життя розбудові  та розвитку рідного краю, доклалися своїм творчим доробком до духовних надбань рідної землі, своєю працею зробили великий внесок у добробут і щастя її людей. 

Однією з таких сподвижниць була і ржищівчанка, директор образотворчого музею імені Івана-Валентина Задорожного, - Любов Федосіївна Гулова. Разом з учителем української мови і літератури Людмилою Дмитрівною Корольовою багато років свого життя і праці вони присвятили пошуку та вивченню матеріалів про відомих людей Ржищівщини. 

Час іде, місто Ржищів та вся його громада розвивається. В скрижалі історії краю вписуються нові імена, нові славні здобутки земляків, які збагачують історію Ржищівської землі. Кожен може доповнити її новими іменами, а, можливо, і власною історією, долучившись до збереження історичних надбань благословенного придніпровського краю. 

Усі пропозиції ви можете подати  на розгляд компетентної редакційної колегії, відправивши матеріали на електронну адресу: [email protected] 

Нагадаємо, що у Ржищівській громаді розпочинається набір учасниць до проєкту "Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя", призначеного для вразливих груп населення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook