#

У селі на Богуславщині закривають ФАП: люди обурені

12.01.2021 19:20
У селі на Богуславщині закривають ФАП: люди обурені
Фото з мережі інтернет

У соцмережі Facebook люди обурюються через невиконані виборчі обіцянки – казали, що Чайки процвітатимуть, а зараз закривають ФАП

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Новини Богуслава" у Facebook.

"Наболіло… Досить мовчати! " – з таких слів починається обурений пост місцевої жительки Тетяни Запорізької. Жінка не розуміє, чому, за її словами, мальовниче село Чайки поетапно знищують.

Чому повністю знищують села? Мальовниче село Чайки ,яке розташоване на березі р. Рось, про яке писав сам Нечуй-Левицький, поетапно знищують, хоча перед виборами обіцяли процвітання. Почалися неприємні зміни із поштового відділення, а тепер взялися і за ФАП...Тому  хочеться запитати: кому надане таке повноваження і моральне право закрити сільський ФАП і звільнити з посади фельдшера Калашник Олену Петрівну, яка  в час піку пандемії  була для багатьох чи не останньою надією вижити? – пише жінка у своєму дописі.

"Це дійсно правда, Олена Петрівна врятувала життя багатьом людям. Комусь не "сподобалось"?!"; "Де ж у влади совість, вона виліковує тисячі людей. Схаменіться бо прийде і до вас час за людські образи. Якби Петрівна не лікувала то до кого завертатися." – такі коментарі у підтримку фельдшерці лиються під постом.

Інші жителі села та області теж обурюються з такої несправедливості:

Так, таке складається враження, що йде повне знищення нації. Зачинять пошту, слідом ФАП, потім візьмуться за святедітей, закриють школи і все! От село потихеньку і зникне. Та й і в містах створюються не сприятливі передумови для людей.... Кому то потрібно? Не завжди можна дістатися до лікарні, яка знаходиться десь, в “чорта на кулічках”, а старенькі люди? Як їм? Залишається єдине, сидіти та чекати, коли або полегшає, або відспівають?! – ділиться своєю думкою Міла Феокрітова у коментарях.

Деякі люди пропонують залучити до проблеми телебачення, а деякі – йти до місцевого депутата:

Є новообраний голова ОТГ за якого Ви голосували і у якого в передвиборчій програмі (зберіг на пам'ять) дослівно написано: "забезпечення сучасного рівня медичного обслуговування та гідних умов праці для медпрацівників". Задайте дане питання напряму Хоменку В. М., можливо Він прояснить ситуацію, або скаже Вам у відповідь "подайте на мене в суд", – запропонував Володимир Табачков.

Нагадаємо, що поліція зібрала докази та пред’явила обвинувачення екс-міністру закордонних справ за скоєння умисного вбивства.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: