#

У селі на Богуславщині двоє хлопців зникли безвісти (ФОТО)

07.01.2020 07:28
У селі на Богуславщині двоє хлопців зникли безвісти (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У селі Медвин Богуславського району пропали двоє підлітків – хлопчики 15 і 16 років, поліція розшукує юнаків, але поки безуспішно

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Першим зник старший із хлопчиків – Валентин Берзека. 31 грудня близько 19:00 він вийшов з дому на вулиці Шевченка і досі не повернувся.

На вигляд хлопчикові 16-17 років. Ріст – 182 см, худорлявої статури. Обличчя в Валентина овальне, очі карі, волосся коротке і темно-русяве. На момент зникнення юнаку була зимова куртка темно-зеленого кольору, чорні спортивні штани з вставками жовтого кольору на колінах і чорні кросівки.

Другий хлопчик, Дмитро Княгницький, пропав пізніше – 3 січня. З будинку на вулиці Набережній він вийшов приблизно в той же час – близько 19:00. Досі підлітка ніхто не бачив.

На вигляд Дмитру 15-16 років. Ріст 188 см, худорлявої статури. Обличчя в хлопця кругле, очі карі, волосся коротке і темно-русяве. На момент зникнення Діма був одягнения у зимову куртку вишневого кольору, чорні спортивні штани та замшеві чорні черевики.

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження підлітків, повідомляти за номером спецлінії поліції "102".

Також нагадаємо, що 31 грудня Олег Наконечний пішов із дому, що в селі Сулимівка Яготинського району, і досі не повернувся.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: