#

У селі на Переяславщині відкрили сучасний волейбольний майданчик (ФОТО)

29.06.2020 16:39
У селі на Переяславщині відкрили сучасний волейбольний майданчик (ФОТО)
Фото з місця події

У селі Вінинці Переяслав-Хмельницького району тиждень тому урочисто відкрили модерний волейбольний майданчик

 Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Варто сказати, що цей майданчик побудували за підтримки місцевого мецената Олександра Яреми, який є керівником та засновником ПП "Земля Переяславщини" та ПП "Євро-нива".

Зауважимо, що волейбольне поле огороджене по периметру високою сіткою, а поруч викопане невеличке озеро, де після ігор чи тренувань можна освіжитися.

На новоствореному майданчику вже провели перший турнір присвячений пам’яті воїнів АТО серед місцевих волейболістів. Цьогоріч у ньому взяли участь три команди.

Першими змагалися команди воїнів АТО та збірної депутатів районної ради. У першій партії з мінімальним відривом 25:23 перемогли депутати. За депутатську збірну виступав і Олександр Ярема. А ось у другій та третій партіях впевнено перемогли атовці, рахунок партій 25:18 та 15:9. З таким же рахунком по партіях 2:1 вони перемогли команду із Лецьок та стали чемпіонами. У грі між депутатами районної ради та командою із Лецьок визначалась доля срібних та бронзових нагород. Із популярним цього дня рахунком по партіях 2:1 лецьківчани святкували перемогу над депутатами і посіли другу сходинку.

Нагородження команд проводили голова Переяслав-Хмельницької РДА Сергій Дяченко, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко і меценат Олександр Ярема.

Нагадаємо, що в місті Переяслав в Центрі первинної медико-санітарної допомоги запрацювала лабораторія, де можна робити загальні й розгорнуті аналізи крові та сечі.


Читати "Моя Київщина" у Telegram